طراحی داخلی ساختمان

طراحی داخلی مدرن

طراحی داخلی مدرن در حال حاضر پر طرفدارترین سبک طراحی داخلی است.

شما برای طراحی داخلی ساختمان‌تان نیازمند هستید که از یک سری مصالح، رنگ‌ها و… استفاده کنید. حال شما ممکن است بهترین متریال و زیباترین رنگ‌ها را برای ساختمانتان انتخاب کنید اما به دلیل عدم هماهنگی و هارمونی نتیجه‌ی مطلوب و دلخواهتان را دریافت نکنید، شاید اینجا برای شما سوال به وجود بیاید که چاره‌ی کار چیست؟

شما با کمی مطالعه در رابطه با سبک‌های طراحی داخلی می‌توانید آن‌ها را بشناسید و حتی متوجه شوید که سبک مورد نظر و مورد پسند شما چیست.

طراحی داخلی مدرن

راه حل دیگری هم که وجود دارد این‌ است که شما از دفاتر  و شرکت‌های مشاور راهنمایی و کمک بخواهید تا آنها با صحبت و نشان دادن نمونه کار به شما سلیقه‌ی شما را بررسی کنند و متناسب با آن برای شما طراحی داخلی انجام دهند. در این مطلب قصد داریم شما را با سبک طراحی داخلی مدرن بیشتر آشنا می‌کنیم.

به کدام طراحی داخلی مدرن علاقه دارید؟

به کدام طراحی داخلی مدرن علاقه دارید؟

انواع متریال در طراحی داخلی مدرن

متریال‌های مورد استفاده در طراحی داخلی مدرن اصولا مصالح نوین و جدید می‌باشند، که بیشتر هم مصالح مصنوعی می‌باشد و اصولا مصالح ساده و بدون تزئین می‌باشند. این مصالح شامل موارد زیر می‌باشد:

  1. چوب
  2. سنگ
  3. چرم
  4. پلاستیک
  5. فلز
  6. کروم
  7. نیکل
  8. فولاد
  9. بتن
  10. استینلس استیل
  11. سرامیک
  12. پلی وود
  13. سرامیک
  14. پلکسی گلس
  15. برنج
  16. کاشی
  17. سنگ مرمر
  18. آینه
  19. بتن
  20. آجر

رنگ در طراحی داخلی مدرن

رنگ‌های مورد استفاده در طراحی داخلی مدرن شامل موارد زیر می باشد:

در استفاده از نوع رنگ‌ها هیچ محدودیتی در این سبک وجود ندارد و شما می‌توانید با شناخت رنگ‌ها و ترکیب آن‌ها باهم بهترین و مطلوب‌ترین نتیجه را دریافت کنید.

در مواردی شما می‌توانید در یک فضا از رنگ‌هایی استفاده کنید که کاملا ضد یکدیگر باشند و فضایی جسورانه به وجود بیاید در موارد دیگر می‌توان از رنگ‌های مکمل استفاده کرد و حتی در مواردی می‌توان از رنگ‌هایی که نزدیک به یکدیگر هستند استفاده کنید و فضایی ملایم و آرامش بخش ایجاد کنید.

  1. استفاده از رنگ‌های ملایم
  2. استفاده از رنگ‌های خنثی
  3. سفید
  4. کرمی
  5. سیاه
  6. خاکستری
  7. نیلی
  8. قرمز
  9. قهوه‌ای
  10. طوسی
  11. سبز
  12. آبی
  13. نارنجی
  14. زرد

نوع اجرا

نکات اجرایی در طراحی داخلی مدرن شامل موارد زیر می‌باشد:

از بابت سادگی و عدم تزئینات در این سبک، سرعت اجرا بسیار بالا می‌باشد، همچنین دشواری و سختی در رابطه با نصب ندارند.

اصولا دیوارها در ساده‌ترین حالت ممکن قرار دارند و هیچ‌گونه تزئینی روی آنها وجود ندارد.

  1. بدون تزئین در بدنه
  2. خطوط صاف و بدون شکستگی
  3. استفاده از سرامیک براق در کف
  4. سطوح براق
  5. استفاده حاشیه‌های بسیار ریز و ظریف
  6. استفاده از پارکت‌های چوبی روشن
  7. استفاده از دستگیره‌های مخفی و توکار
  8. دیوار‌های روشن یکدست
  9. آینه‌کاری در دیوار

سبک‌های زیر مجموعه طراحی داخلی مدرن

منظور از سبک‌های زیر مجموعه، سبک‌هایی است که با سبک طراحی داخلی مدرن شباهت زیادی دارند و در برخی موارد تشخیص آن‌ها از یکدیگر دشوار است. مثلا سبک مینیمال در بین این مجموعه در ساده‌ترین حالت ممکن قرار دارد.

  1. سبک مینیمال
  2. سبک معاصر
  3. سبک مدرن
  4. سبک مدرن میانه قرن
  5. سبک ارت دکو
  6. سبک صنعتی

شروع شکل‌گیری سبک طراحی داخلی مدرن از اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 میلادی بوده است که مصادف با جنبش مدرنیسم است.

اگر بخواهیم به نوع طراحی پلان این نوع سبک بپردازیم، باید گفت که پلان به صورت باز طراحی می‌شود. پلان باز به نوعی از طراحی گفته می‌شود که در آن چند فضای مختلف به یکدیگر متصل می‌شوند که ایده این نوع طراحی برای اولین بار توسط لوکوربوزیه ارائه گردید.

به طور مثال در طراحی فضای نشیمن، پذیرایی و آشپزخانه با هم ادغام و به تعبیری پیوسته به یکدیگر می‌شوند که یعنی فضایی مانند غذاخوری کاربری مستقل خود را از دست می‌دهد و با آشپزخانه یکی می‌شود و یا فضای نشیمن با فضای پذیرایی و غذاخوری ادغام می‌شود.

یکی از بهترین مزایای این نوع طراحی بزرگتر شدن و دلبازتر شدن فضاها می‌باشد که برای زمین‌هایی با متراژ پایین بسیار مناسب می‌باشد و همچنین طبق آمار مشخص شده است که فروش خانه‌ها با سبک مدرن و پلان باز طرفدار زیادی دارد و با قیمت خوبی به فروش می‌رسد.

از معایب این نوع طراحی نیز می‌توان به از بین رفتن حریم‌های بین فضا اشاره کرد که شاید هرکسی این شرایط را نپسندد و همچنین از آنجایی که فضاهای ما از چند فضای کوچک به یک فضای بزرگتر تبدیل می‌شود، این موضوع در میزان مصرف انرژی بی‌ تأثیر نیست و در پلان با فضای باز باعث می‌شود که انرژی بیشتری مصرف شود به طور مثال گرم کردن فضاهای بزرگ و یکدست دشوارتر از فضاهای کوچک می‌باشد.

از دیگر معایب این نوع پلان بالا رفتن هزینه‌ی مصالح می‌باشد که وقتی دهانه و فاصله‌ی بین ستون‌ها و دیوارها زیاد شود باعث استفاده‌ی بیشتر از تیرهای فولادی می‌شود.

سبک مدرن هم از بابت سادگی که دارد، هم از بابت رنگ، هم از بابت چیدمان و هم از بابت تزئینات توانسته که محبوبیت زیادی در بین مردم، خصوصا در ایران پیدا کند.

این سبک بسیار مناسب برای خانه‌هایی با متراژ کم می‌باشد و همچنین از آنجایی که تجملات در این سبک جایی ندارد می‌تواند در کاهش هزینه‌ها به شما کمک کند.

همان طور که گفته شد این سبک به سادگی معروف است و تزئینات بیش از حد جایی در این سبک ندارد و بیشتر وسایل مورد استفاده و کاربردی در این سبک جای دارد.

اولین چیزی که این سبک به ادم القا می‌کند حس آرامش و امنیت است که این حس برگرفته از نوع ترکیب رنگ و رنگ‌های استفاده شده در فضاست و همچنین خلوت بودن در فضاها می‌باشد.

البته که انتخاب و پسندیدن سبک‌ها به نوعی کاملا سلیقه‌ای می‌باشند و هرکس نوع خاصی از سبک را دوست دارد و از همین رو بعضی از افراد سبک طراحی داخلی مدرن را یک سبک سرد و بی روح می‌دانند و معتقدند که جریان زندگی را نشان نمی‌دهد. پس با این همه تعریف باز هم یکسری منتقد و مخالف برای این سبک زیبا وجود دارد.

رنگی که در این سبک استفاده می‌شود رنگ‌های ملایم، روشن  و خنثی می‌باشد که همین باعث بزرگ‌تر نشان دادن فضا می‌شود و اصولا از رنگ‌های زیادی در یک فضا استفاده نمی‌شود و سعی در این است که از دو یا نهایتا سه رنگ استفاده شود و ترجیحا بیس کار سفید یا کرم می‌باشد که همین بیس روشن باعث بزرگتر نشان دادن فضا می‌شود و به همین دلیل است که می‌گویند این سبک مناسب برای فضاهای کوچک است.

از اصل‌های حذف نشدنی در این سبک: نظم، سادگی، استفاده از خطوط صاف و بی‌آلایش و خلوتی می‌باشد به صورتی که وسایل تزئیناتی استفاده نمی‌شود و تا 90% از وسایل به کار برده شده کاربردی می‌باشد.

نوع متریال انتخابی در این سبک به این گونه است که پارچه پرده‌ها به صورت حریر تک رنگ و بدون طرح می‌باشد، همچنین پارچه مبل‌ها تک رنگ و ساده مانند چرم می‌باشد، دیوار‌ها بدون گچ بری و حاشیه می‌باشد، به صورتی که از کاغذ دیواری ساده و تک رنگ استفاده می‌شود و از دیگر متریال کاربردی برای دیوارهای این سبک رنگ نیز می‌باشد.

در این سبک کابینت‌ها به صورت یکدست و تک رنگ و بدون حاشیه و تزئینات است و دسته‌های آن به صورت توکار و مخفی طراحی می‌شود.

در این سبک برعکس سبک کلاسیک دیگر تقارن جایی ندارد و بیشتر خلاقیت در چیدمان وجود دارد و محدودیت خاصی نیز در چیدمان و جانمایی وسایل نداریم همچنین در این سبک از مبلمان با منبت‌ها و کنده‌کاری استفاده نمی‌شود و نهایت یک فرم بسیار نازک از چوب استفاده می‌شود.

علاوه بر این، تمامی روکش‌ها و پارچه‌های مبل‌ها ساده و بدون طرح و نقش و نگار است. پرده ها به صورت حریر و تک رنگ و بدون نقش و نگار و ساده و نازک است.

سؤالات خود در زمینه طراحی داخلی مدرن را از کارشناسان ما بپرسید

راه‌های تشخیص طراحی داخلی مدرن

وقتی که از سبک‌های مدرن و نوین صحبت می‌کنیم، اولین چیزی که به ذهن‌ها می‌رسد سادگی در این سبک‌ها می‌باشد‌‌، از این رو شاید در تشخیص سبک‌ها به اشتباه بیفتید و به درستی آن‌ها را از یکدیگر تشخیص ندهید، اما یکی از راه‌های تشخیص آن در رنگ‌ها و تزئینات و نوع تکامل آن‌ها است.

همان‌طور که معنی کلمه مدرن به معنای نوین و جدید می‌باشد، در هر دوره‌ای این سبک در معرض تغییر و تحول است. اما سبک‌های دیگر مانند مینیمال و… برگرفته از یک‌ دوره‌ی به خصوص هستند که تغییرات چندانی در آن‌ها وجود ندارد.

مثلا سبک مینیمال مطلقا از رنگ‌های خنثی استفاده می‌شود اما در سبک طراحی داخلی مدرن از رنگ‌های ترند و مد روز استفاده می‌شود که در هر دوره‌ای متفاوت است.

این تفاسیر در وسایل و اجزا هم نیز صدق می‌کند زیرا در سبک مدرن از وسایل نوین استفاده می‌شود اما ملاک استفاده از وسایل در سبک مینیمال ساده و بدون تزئینات بودن آن است.

نتیجه‌گیری

با توجه به مطالب ذکر شده دانستیم که با پیشرفت صنعت، سبک‌ها نیز بیشتر و متنوع‌تر می‌شوند. اما مطالب بالا به شما کمک می‌کند تا با سبک‌ها آشنا شوید و آن‌ها را از یکدیگر تشخیص دهید و سبک مورد نظر و سلیقه‌ی خود را بشناسید.

همچنین لازم به ذکر است که این سبک چون ساده و به دور از تجملات است، مورد پسند بیشتر مردم قرار می‌گیرد و طرفداران زیادی دارند و در هر قوم و ملیتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی متناسب با شرایط اقتصادی این روزها به خصوص شرایط اقتصادی ایران بسیار سبک مقرون به صرفه و اقتصادی می‌باشد.

ارتباط از طریق واتساپ

لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید

ساعت تماس

با کارشناسان ما تماس بگیرید

031-35123

سوالات متداول

آیا سبک طراحی داخلی مدرن از نظر سرعت اجرا بهتر از سبک‌های دیگر است؟

سادگی این سبک باعث می‌شود تا اجرای آن با سرعت بالاتری نسبت به سبک‌های دیگر انجام شود. سبک‌های دیگر مانند سبک کلاسیک، ظرافت و پیچیدگی‌های بیشتری نسبت به سبک مدرن داشته و سرعت اجرای آن‌ها پایین‌تر است.

مهم‌ترین ویژگی‌های سبک طراحی داخلی مدرن چیست؟

مهم‌ترین ویژگی‌های این سبک طراحی داخلی، سادگی و در عین حال مدرن و جدید بودن المان‌های مورد استفاده در آن است. همچنین در این سبک معمولا از رنگ‌های روشن استفاده می‌شود.

آیا سبک طراحی داخلی مدرن پرطرفدارترین سبک است؟

سبک مدرن در طراحی داخلی ساختمان به دلیل استفاده از المان‌های مدرن و ساده، نظر اکثریت مخاطبان را به خود جلب می‌کند. همچنین سادگی این سبک احساس آرامش و امنیت به افراد استفاده کننده می‌دهد.

نمونه کارهای طراحی داخلی

نتیجه‌ای پیدا نشد.

مطالب مرتبط

keyboard_arrow_up